MENU SALT. 45 €

Silky-smooth sunchoke soup, confit duck leg and black currant

Pan-fried pike perch, carrot-barley cake, confit carrots and beurre blanc -sauce

or

Marbled beef sirloin, smoked potatoes, grilled baby gem and béarnaise -sauce

Mudcake, chocolate mousse and raspberry ice cream

Uusi MENU SALT. 49€

(Saatavilla 22.11-22.12)

Cured whitefish, cream cheese, malt and cucumber

Roasted arctic char, dill potatoes, kohlrabi and fennel salad, anise sauce 

or

Mureaa Iberico porsaan niskaa kurpitsaa ja portviinikastiketta

Banana cake, caramel ice cream and peanuts

Valitse ryhmällesi sopivin vaihtoehto. Minimi ryhmän koko on 10hlö.

Toteutamme menun myös kasvisversiona. Huomioimme erikoisruokavaliot.

RAVINTOLA SALTIN VARAUSEHDOT RYHMILLE

(10 henkilöä ja sitä suuremmat ryhmät)

TILAUKSEN VAHVISTUS

Lopullinen henkilömäärä ruokavalintoineen tulee ilmoittaa 5 vrk ennen tilaisuuden alkua, mikä on myös laskutusperuste. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa!

TILAVARAUS

Varaus on voimassa tilaajan ilmoittamalle osanottajamäärälle. Osanottajamäärän pienentyessä tai suurentuessa tai muusta pakottavasta syystä ravintolalla on oikeus osoittaa toinen tila varaajalle.

PERUUTUSEHDOT

Ryhmävarauksen voi kustannuksitta peruuttaa 7 vrk ennen saapumista.

Myöhemmin tapahtuneesta peruutuksesta peritään puolet sovitusta ruokailun hinnasta.

MAKSUEHDOT

Mikäli maksuehdoista ei ole muuta sovittu, tilaaja suorittaa maksun välittömästi tilaisuuden päätyttyä.

Laskutettaessa ravintolalla on oikeus periä laskutuslisä.

Maksuehto on 10 päivää netto. Viivästyskorkona peritään korkolain mukainen viivästyskorko.

 
 

Contact

Opening times

Ma-Pe 11 – 22

La 12 – 22

Su 12 – 18

Viimeiset tilaukset keittiöön tuntia ennen sulkemista.

Find Us

Vuorikatu 17
06100 Porvoo

Contact

020-752 8355
salt@restaurantsalt.fi

en_GBEnglish (UK)